Zelfvertrouwen & Energie

door Beeldende Coaching

Soms kom je op een punt dat je leven stroef verloopt
Je persoonlijke ontwikkeling lijkt te stagneren, je staat voor een dilemma, een kruispunt of weet gewoon even niet wat je moet doen.

(School-)Carrière
Op school, studie op op je werk loopt het niet lekker, je hebt veel stress, bent werkzoekende of je vraagt je af wat je met je loopbaan (anders) wilt.

Ingrijpende gebeurtenissen en Persoonlijke Ontwikkeling
Je hebt een verlies geleden waar je beter mee om zou willen gaan, of je bent somber, angstig, herstellend van een burn-out,
Misschien denk je veel en heb je weinig contact met je gevoel.
Of je voelt je onzeker en probeert tevergeefs controle te krijgen over je leven.

Beeldende Coaching
Met behulp van, onder meer, creatieve materialen ga je een beeld scheppen van je situatie, gedachten en gevoelens. Daar kun je afstand van nemen door een paar stappen achteruit te zetten en te kijken. Deze letterlijke afstand van je situatie, die je vormgaf in materiaal, helpt je de helderheid te scheppen die je nodig hebt om zelf weer verder te kunnen.

Als je met praten alleen niet verder komt

Soms weerhouden woorden je ervan om iets werkelijk te ervaren of draaien je gedachten in cirkeltjes rond.
De ervaringen die je tijdens beeldende coaching opdoet geven je zelfinzicht en brengen een nieuwe ontwikkeling op gang in je denken, voelen en handelen. 

Het verschil tussen Beeldende Coaching of - Therapie

Als je door je probleem niet goed meer kunt functioneren in het dagelijks leven dan heb je therapie, in de vorm van intensievere begeleiding nodig. Dit kan voor korte of langere tijd zijn.
Wanneer je zelfstandig goed functioneert kan coaching, iets minder intensieve begeleiding, voldoende zijn. Maar het kan ook voorkomen dat je in je dagelijks leven wel goed functioneert en toch behoefte hebt aan intensievere begeleiding, in de vorm van beeldende therapie. Beeldende Therapie wordt deels vergoed, Beeldende Coaching moet jij (of je werkgever) helemaal zelf betalen.

Online Beeldende Therapie of - Coaching

Voor mensen die niet naar Amsterdam kunnen komen voor een live sessie of sowieso liever vrijwel geheel zelfstandig aan zichzelf werken is Online Beeldende Therapie of E-Therapie een goed alternatief. Er zijn bij Art 4 Energy verschillende modules in ontwikkeling waar je momenteel, tegen gereduceerd 'ontwikkel tarief', aan kunt beginnen:

  • Herstel & Preventie van Stress & Burn-out
  • Mindfulness voor meer Balans
  • Zelfonderzoek voor Zelfinzicht
  • Omgaan met Emoties
  • Omgaan met Verlies
  • Omgaan met Liefde & Relatie

Wat houdt een module in?

Elke eerste maandag van de maand krijg je een oefening (schrijven of tekenen/schilderen e.a.) met, ter coaching, geschreven inzichtgevende visies op het onderwerp van de oefening geïllustreerd met overzichtelijke modellen en schema's. De oefeningen ga je maken en je beantwoord voor jezelf de bijgevoegde evaluatievragen.
Daarbij krijg je 1x per maand de gelegenheid drie vragen per mail aan me voor te leggen. Deze beantwoord ik persoonlijk en uitgebreid.


Na 12 oefeningen krijg je de middelen en gelegenheid tot evaluatie en (zelf-)reflectie om te bepalen wat je intussen allemaal hebt gerealiseerd. 

Tijdelijk extra laag ontwikkel-tarief  van € 337,- voor € 169,-  (- 50%)

Klik om contact op te nemen voor meer informatie of om je op te geven voor een module naar keuze

Lees hier wat Beeldende Coaching anderen heeft opgeleverd

Als ik vanuit mijn gevoel ga tekenen, schilderen of kleien dan komt er eigenlijk altijd rust in mijn hoofd. Daarna kan ik ook beter omgaan met mezelf, iemand anders of een lastige situatie. Ik zou een Beeldend Coachingspakket daarom anderen ook beslist aanbevelen, vooral als je veel stress ervaart.

Sander
Docent wiskunde

Ik voelde me erg alleen en verlaten na het verlies van mijn man. Door de beeldende opdrachten te maken, speciaal voor als je een dierbare bent verloren, en de begripvolle begeleiding, kon ik me weer verbonden met hem voelen. Sindsdien sta ik ook wat meer open voor mijn omgeving en positieve gevoelens. Ik sta mezelf nu vaker toe om  te genieten.

Ans
Gepensioneerd


Wil je het een keer uitproberen?

Geef je op voor een gratis eerste sessie ter introductie.
Je kunt er al je vragen in kwijt en zelf een keer ervaren hoe het in zijn werk gaat.


Klik op bovenstaande blauwe knop om contact op te nemen voor info of kosteloze eerste sessie