Ontspanning & Ontwikkeling

Door Beeldende (E-)Training


  • Thuis werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Per email ontvang je eenvoudige beeldende opdrachten
  • Elke week/maand een oefening op maat
  • 3-5 Evaluatievragen voor zelfreflectie
  • Persoonlijke feedback en tips op maat in antwoord op jouw vraag

Het verschil tussen Beeldende Coaching/Therapie en Beeldende (E-)Learning/Training

Beeldende (E-)Training is gebaseerd op een grote mate van zelfstandigheid, mogelijkheden en motivatie. Je bent in staat om beeldende oefeningen/opdrachten thuis te maken zonder begeleiding. In het geval dat er een Online of Live workshop wordt gevolgd is er wel uitleg en hulp, maar die is meer gericht op de techniek; hoe doe je het? De nadruk ligt dus niet op de vraag 'Waarom doe je dit?' en 'Wat doet het met je?'
Dit soort belevingsvragen kunnen wel bij de evaluatie aan de orde komen, maar er is dan geen tijd of aandacht voor diepgang.
Het voordeel is van Beeldende E-Training is dat de prijs die een stuk lager ligt. Het nadeel is dat er minder persoonlijke aandacht voor je is.

Lees hier wat Beeldende (e-) Learning/Training en Workshops anderen heeft opgeleverd

Ik vond het heerlijk om eens per maand een beeldende opdracht te krijgen om me te helpen ontspannen of een bepaalde vaardigheid te oefenen! De evaluatievragen zorgen voor wat extra verdieping waardoor je langer profijt hebt van de positieve werking die het op je heeft. Een aanrader!

Veer
Student Nederlands

Aan een goede vriendin van me, die erg ziek is, wilde ik graag iets bijzonders geven. Voor haar heb ik een mooi persoonlijk cadeau gemaakt in de vorm van een gebedsmolen, met al mijn goede wensen voor haar gezondheid!

Martijn
Docent filosofie

Op een ontspannen manier mijn aandacht beter richten en mijn concentratievermogen verbeteren. Dat vond ik het fijnst aan de workshop Mandala construeren!

Evelien
Ondernemer