Cursus Illustratietechieken

Heb je je eigen (kinder-) boek geschreven of een verhaal? Of wil je dat gaan doen? Wil je zelf de illustraties maken, maar heb je geen idee waar te beginnen of is de drempel te hoog? Oefen dan in de vijf lessen van deze cursus met vijf verschillende illustratietechnieken om een boek of verhaal van illustraties te voorzien.

Wat ga je doen in deze cursus?

In elke les staat een andere materiaal en techniek centraal. Je gaat er eerst vrij mee oefenen en vervolgens maak je een tekening voor je boek of verhaal met dit materiaal.

Heb je geen boek of verhaal om te illustreren dan krijg je als huiswerk om binnen 1 uur een zo eenvoudig mogelijk verhaal te schrijven. Het hoeft niet mooi geschreven te zijn, als er maar een begin, midden en eind is met minimaal 1 mens, dier of voorwerp als hoofdpersoon.

De 5 materialen/technieken die aan bod komen zijn: pastelkrijt, pen & inkt, collage (uitgeknipte plaatjes of stukjes schilderij/tekening), voel-vormen en een andere naar keuze.

Voor deze workshop heb je geen enkele kennis of ervaring nodig met creatieve technieken.
Dat maakt de workshop geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.

Kosten:            € 125,- voor 5 lessen van 2 uur, inclusief tekeningen, materiaal, koffie en thee.

Locatie:            Art 4 Energy, Spaarndammerplantsoen 93, Amsterdam (Westerpark)

Aanmelden:    Aanmelden kan (vanaf 2 personen) telefonisch of per email.
Email:               art4energy.nl@gmail.com

Telefoon:         06 - 4266 39 25

Losse lessen uit deze cursus zijn ook in workshopvorm te bestellen als activiteit voor je vrienden, gezin/familie of team.