Nienke Beukers

  • Mijn verhaal
  • Achtergrond
  • passies
  • Mijn wens

Mijn naam is Nienke Beukers. Ik ben 45 jaar, geboren en getogen in Amsterdam

Creatieve activiteiten hebben altijd veel verschillende positieve functies in mijn leven gehad: Ik beleef er plezier aan, het ontspant mijn hart en geest, ik kan mezelf er in uitdrukken,
doe spelenderwijs nieuwe ervaringen op, ontwikkel nieuwe vaardigheden, creativiteit, inventiviteit en het geeft me zelfvertrouwen en voldoening over het resultaat.

​'It's your mind that creates this world' Boeddha

Toen ik eenmaal wist dat ik graag anderen wilde helpen met mijn eigen kennis, ervaring en creatief vermogen heb ik de HBO opleiding tot Creatief Therapeut gevolgd en ben ik afgestudeerd met een zelfontwikkelde module voor rouw en verlies.

Rouw en verlies, stress en burn-out, onzekerheid, grenzen stellen, relaties en sociale vaardigheden zijn de thema's waarin ik je met mijn kennis en ervaring veel ondersteuning te bieden heb.


Samen met Annemieke Kegel (orthopedagoog) bied ik een nieuwe KinderCursus aan
waarin we speciale kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar in vijf woensdagmiddagen hun eigen verhaal laten maken en illustreren. Daarbij geven wij (in overleg met de ouder) extra aandacht aan de gebieden waar jouw kind op dat moment hulp bij nodig heeft.


Tot ziens online of in mijn praktijk!

Nienke Beukers
Beeldend Therapeut, - Coach en - Docent
Art 4 Energy


'There is no way to happiness, happiness is the way.' Boeddha

Dit ben ik, lopend in Ladakh, in de Noord Indiase Himalaya (2008). Een ezel zonder bepakking sjokte lange tijd achter me, genietend van mij als ezel met bepakking. Boven me zie je in twee dunne, horizontale lijntjes het pad waar we vandaan kwamen.

May you be happy. May you be well. May you be safe.

Nienke Beukers
Beeldend Therapeut, Beeldend Coach, Beeldend Trainer
Art 4 Energy

Workshop Art Journaling