Ervaringen van klanten met Art 4 Energy

Live sessies Beeldende Therapie
Het tekenen, schilderen en met name het werken met klei had iets bevrijdends/verlossends. Door dit te combineren met praten, trigger je een bewustwording die ’t verwoorden vergemakkelijkt.
En je opent vooral ook zo nieuwe paden, je stimuleert je vermogen om de dingen anders te zien, oftewel het omdenken!
Ik vond het prettig dat Nienke een goed luisterend oor had en vooral de dingen liet gebeuren, dus niet stuurde en geen (voor)oordeel had.

Anna
Vertaler

Pakket Beeldende E-Coaching
Ik vind het vooral bijzonder dat ik het gevoel had van begrepen en gezien worden. Alsof je me al heel goed kende, ook al hebben we elkaar nog nooit ontmoet en verliep het contact online.

Ik ben positief verbaasd over wat dit pakket mij heeft opgeleverd. Binnen no-time zat ik naar mijn idee bij de kern. Ik had eigenlijk verwacht dat ik hiervoor live contact nodig zou hebben.

Ik vind het bijzonder hoe jij precies de belangrijke punten uit mijn antwoorden weet te halen, waar het voor mij vaak wat chaotisch is. De vragen die je stelde waren heel duidelijk en soms confronterend en brachten mij bij waar het daadwerkelijk om ging.
Ik kon vervolgens rustig zelf hierover nadenken en alles op papier zetten.

De blogs die je stuurde vond ik ook erg waardevol, vol met ‘OJA’ momentjes.De antwoorden op mijn vragen waren heel helder en duidelijk. Fijn om mijn vragen te kunnen stellen, jouw antwoorden kwamen heel deskundig en begripvol over.

De opdrachten vond ik erg leuk om te doen, wat verhelderend om eens op een andere manier met ‘knelpunten’ om te gaan en bezig te zijn. Het was luchtig en leuk om te doen, het bracht me uit mijn hoofd, wat ik zo nodig heb. Het evalueren naderhand leverde allerlei inzichten op, waar ik tijdens het beeldend werken zelf niet bij stil stond.

Het contact verliep heel prettig, alles wat duidelijk. Ik kreeg het gevoel dat alles goed was, en dat je heel veel aandacht besteedde aan de evaluatie van de opdrachten, de feedback en de vragen.

Ik kwam erachter dat schilderen/tekenen leuk is om te doen en ontspannend werkt. Dat het niet een kwestie is van talent of iets kunnen, maar gewoon ‘doen’. Opgaan in de ervaring i.p.v. bezig zijn met het resultaat en er iets moois van maken. Voorheen deed ik nooit iets van beeldend werk. En het heeft me heel veel nieuwe en oude inzichten en kennis en ervaringen opgeleverd.

Ellen
Werkzaam in de GGZ

Workshop Mandala
Ik heb tijdens deze workshop ontdekt dat het tekenen van een mandala een manier is om tot rust te komen en niet in de denk- en doe modus te blijven hangen. Meditatief.Ook geschikt om intussen wat te praten; dat is heel gemakkelijk als je bezig bent.

Ik heb deze workshop aanbevolen aan mijn dochter en ga dit nog doen aan de leden van mijn meditatiegroep. Ik denk dat een aantal mensen die ik ken dit heel prettig zullen vinden.

Ik vind het prima zo. Beetje uitleg, even uitproberen, meer uitleg (mooi gedoseerd), je kunt verder zelf bepalen hoe je met je mandala aan de gang gaat.

Ik ben gewend te tekenen, verven of collage maken na twee uur praten, oefeningen en meditatie in mijn groep. Nu was het tekenen en kleuren en intussen praten.
Voor mij een prettige manier om over mezelf te praten, want alleen praten en face-to-face vind ik lastiger.

Gertje
Gepensioneerd Redacteur

Workshop Art Journaling
Echt creatief bezig zijn, alles mag en kan. Door de oefeningen word ik gretig en zeer enthousiast! Ik kan deze workshop zeker aanbevelen!

Christa
Maag/Darm/Lever Verpleegkundige

Workshop Art Journaling
Ik vond het erg leuk om met zoveel verschillende materialen te werken. Dat inspireert! Doorgeefopdrachten zijn ook erg leuk. De opdracht met het boek was te gek! Er kwamen mooie zinnen uit bij iedereen! Het is een mooie manier om een Art Journal te beginnen. Veel mensen willen dat, maar doen het nooit.

Rosa
Studente Kunst - en Cultuurwetenschappen, zangeres

Workshop Art Journaling
Het experimenteren met materialen en werken met opdrachten vond ik leuk. Fijne plek met heerlijk veel spullen om mee te werken. Goed georganiseerd! Goed om ervaring op te doen met materialen en wijzer te worden in het gebruik ervan. Gevoel te krijgen voor kleur en wat bij jouw emotie in dit moment hoort.

Han
Coach

Workshop Art Journaling
Wat is leuk vond waren de vele werkvormen en vele materialen die je kon gebruiken. Verrassend wat er allemaal met dit onderwerp mogelijk is. Leuk eindproduct ook. Ik kan deze workshop aanbevelen omdat het iets totaal nieuws is. Het verrassingselement is heel sterk!

Jan Willem
Docent Aardrijkskunde, gepensioneerd.

Workshop Wensmolen
In alle rust creatief zijn en even stilstaan, goed nadenken over een wens. Deze workshop biedt de gelegenheid om even fijn creatief te zijn, iets waar je thuis weinig tijd voor hebt/maakt.

Yannicke

Workshop Was & Klei
Ik vond het leuk te werken met dit materiaal, de klei voornamelijk. Normaal als ik iets wil maken heb ik eerst al een plaatje in mijn hoofd, maar nu kon ik me door de klei laten leiden. Het is heel fijn om je daaraan over te geven.

Ik kan deze workshop zeker aanbevelen. Er zijn helemaal geen vereisten aan wat je kan met het materiaal. Heel weinig mensen besteden tijd aan het focussen op je handen. Bij deze workshop hoef je niet eerst te leren hoe je gereedschap te gebruiken dus een fijne workshop om mee te beginnen.

Clara
Studente Kunstgeschiedenis

Workshop Schilderen met Acrylverf
We hebben diverse dingen gedaan; en met de groep en individueel, dat maakt het afwisselend. Veel vrijheid, dat voelt heel prettig. Het is een prettige en rustige ruimte. Er was veel materiaal en de keuze van kwasten is fijn. Iedereen heeft het nog zo druk, ook in mijn pensionado groep. Ik vind een avond als deze een prima relax avond!

ELLY
Psycholoog, gepensioneerd.